drawing of motina
Najnovije objave:

Dobrodošli

Dobrodošli na naše stranice. Rado ćemo Vam nešto reći o nama....

Mi smo MOT 08 - Studio za izvedbene umjetnosti, jedna od najstarijih i najvećih udruga na području Poreča. Nastali smo prije 16 godina (točnije u rujnu 2008.) sa svrhom stvaranja pozitivnih promjena u zajednici promicanjem zabave, sporta, umjetnosti i kulture među našom djecom. Naš cilj je sustavna izobrazba djece, mladih i odraslih na području izvedbene plesne umjetnosti, scenskih umjetnosti, te promocija istih.

Kroz naše radionice namijenjene prvenstveno djeci, potičemo aktivnosti sa područja glazbe i glazbeno scenske umjetnosti, suvremenog plesa i pokreta. Time pridonosimo unapređenju zdravlja i stvaramo zdrave životne navike kroz fizičku aktivnost. Radionice za odrasle su namijenjene djevojkama i ženama koje nisu nikad prije plesale ili pak žele usavršiti svoju tehniku. Svrha je da se razgibava, opušta, odrađuje trening snage, a što je najbitnije i uživa.

Trenutno brojimo 10 plesnih skupina, preko 150 članova (najvećim brojem djece u dobi od 3 - 18 godina), 6 voditeljica, desetak volontera i 2 dvorane. Svi su aktivni članovi predsjedništva volonteri koje svoje slobodno vrijeme ulažu za dobrobit udruge (nitko ne prima naknadu za to).

drawing of motina